Installatie Vakdagen Hardenberg

Succesvolle dagen op de Installatie Vakdagen in Hardenberg.

De bouwsector kwam van 12 t/m 14 september 2023 samen in Hardenberg voor de jaarlijkse Installatie Vakdagen, en BK Verankeringstechniek was erbij om een blijvende indruk achter te laten. Een week vol met waardevolle contactmomenten en interessante gesprekken over de cruciale rol van verankering in de bouw.

Eén van de hoogtepunten voor ons tijdens deze beurs was ongetwijfeld de kans om te netwerken met andere professionals uit de sector. Het evenement trok experts uit diverse disciplines binnen de bouwwereld, van architecten en aannemers tot projectmanagers. Voor ons team bood dit de perfecte gelegenheid om onze expertise te delen, maar ook om te leren van anderen en zo onze kennis verder uit te breiden. Dankzij deze uitwisseling zijn er diverse nieuwe samenwerkingsmogelijkheden ontstaan, en we kijken ernaar uit om deze in de nabije toekomst te concretiseren!

BK Verankeringstechniek had dit jaar een specifieke missie: bezoekers informeren over het doorslaggevende belang van betrouwbare verankering in bouwprojecten. Door middel van interactieve demonstraties en gesprekken hebben we velen kunnen overtuigen van het belang van onze diensten en producten. De reacties waren overweldigend positief. Bezoekers waren onder de indruk van de kwaliteit en de technische specificaties van onze producten en waren vooral enthousiast over de mogelijkheid om hun projecten naar een hoger niveau te tillen door samen te werken met BK.

Terwijl we terugblikken op een vruchtbare beursweek, kijken we ook met veel enthousiasme uit naar de toekomst. We zijn vastberaden om de banden die we deze week hebben gesmeed te versterken en om de bouwsector te blijven voorzien van topkwaliteit verankeringsoplossingen!


Het laatste nieuws

Het laatste nieuws

© 2024 BK Verankeringstechniek - Algemene voorwaarden | Privacyverklaring
Schulten Media