Het Kunkel anker KSS

Kunkel anker KSS uitgelicht.

Het Kunkel anker KSS is uitermate geschikt voor een trilling en geluid dempende bevestiging. Het Kunkel anker KSS bestaat uit: Kunkel anker K6 met M6 draad en een rubber demper, de ankers worden altijd compleet voor gemonteerd geleverd. Dit KSS anker is er in vele uitvoeringen, voor alle varianten geldt dat het optimale akoestische draagvermogen 0.3 kN is.

Hieronder de verschillende varianten:

Bovenstaand Kunkel KSS anker bestaat uit: Kunkel anker K6 met M6 draad, de rubber demper en de hanger. Dit anker leent zich uitstekend voor de bevestiging van plafonds die aan geluid- of trillingvrije voorwaarden moeten voldoen. Met name plafonds bestaande uit metal stud profiel of houten balken.

Twee type ankers, ook weer compleet voor gemonteerd. Beide ankers zijn geschikt om een draadhaak of nonius hanger trillingsvrij mee te bevestigen. 

Dit Kunkel anker KSS 2L/35 is wederom een compleet voor gemonteerd anker. Via de opening aan de zijkant kan zeer eenvoudig een draadstang met moer worden geplaatst. Door het bijbehorende hulpwerktuig te gebruiken is ook het bevestigen van dit anker zeer eenvoudig en snel!

Het Kunkel anker KSS 1/L heeft een boordiepte van 42mm, dit in tegenstelling tot het Kunkel anker KSS 1. Deze uitvoering kan de maximale toelaatbare belasting van 1,70kN opnemen. 

De laatste varianten van het KSS anker zijn verkrijgbaar in verschillende hangdeel lengtes, van 35mm tot en met 400mm. 


Het laatste nieuws

Het laatste nieuws

© 2024 BK Verankeringstechniek - Algemene voorwaarden | Privacyverklaring
Schulten Media