Het KunkelDübel systeem

Hoe werkt het Kunkeldübel systeem?

Tijd is geld, zo ook in de bouwsector. Elke minuut die een monteur aan het werk is kost nou eenmaal geld.

De Kunkeldübel ankers die BK Verankeringstechniek verkoopt zijn met een zeer eenvoudig en snel systeem te bevestigen. Het systeem bestaat uit drie onderdelen, de boor met aanslag, het hulpwerktuig én het anker.

Door de aanslag op de boor kan niet te diep worden geboord, dit scheelt tijd en vermindert slijtage (aan zowel de boormachine als de monteur die de boormachine bedient). Gemiddeld boort een monteur met een boor zonder aanslag één cm te diep, bij het monteren van 200 ankers is dit een totaal van twee meter beton teveel geboord! 

Daarnaast is het van belang dat de juiste boordiepte wordt bereikt, door het gebruik van een boor met aanslag is dit áltijd de juiste boordiepte.
Op onderstaande afbeelding is duidelijk te zien hoe eenvoudig en snel de werkwijze van bevestigen is, de boor en het anker zijn nauwkeurig op elkaar afgestemd.

Hierboven is te zien dat er een gat wordt geboord met een Kunkel speciaal boor, vervolgens wordt het bijbehorende hulpwerktuig over de boor geplaatst en wordt het anker door middel van het klopmechanisme van de boormachine bevestigd. 

De voordelen op een rij:

  • Géén montagefouten, de onderdelen van het systeem zijn zodanig op elkaar afgestemd dat montagefouten niet kunnen ontstaan

  • Boordiepte garantie, de boor met aanslag geeft garantie dat altijd de juiste boordiepte wordt bereikt 

  • Functiebehoud, de Kunkel ankers hebben allemaal een ETA keuringsrapport én functiebehoud

  • Veelzijdigheid, het systeem is zo veelzijdig dat voor elk montageprobleem een bevestigingsoplossing bestaat



Het laatste nieuws

Het laatste nieuws

© 2024 BK Verankeringstechniek - Algemene voorwaarden | Privacyverklaring
Schulten Media